Kategoriat

More Power!

Kuten Tim Allen muotoilisi, what do we need? MORE POWER!

Ja koska lisäksi totesin toukokuun tienoilla, että vieressä olleessa vastaavanlaisessa Subarussa oli omaani verrattuna aivan liian iso pakoputki ja lupasin tehdä asialle jotain – mitä tein? Laitoin isomman pään pakoputkeen! Välitön vaikutushan tällä koristepäällä oli ainakin noin viiden hevosvoiman lisäys.

Pakoputki

Pakoputki

Kuten tässä kohtaa Raptori asian muotoilisi, ruipatiraa meitä laulattaa ja komiasti keinuupi lanteet, mahan täydeltä makiaa on karvanopat ja erikoisvanteeeeeeet.

Oli muuten aikamoinen homma saada edellinen saksalaisten asentama koristepää irti. Turhaan ei kuitenkaan töihin ole hankittu Dremelin erinomaista työkalua ja volframikarbidi-jyrsinpäätä, jolla vanhasta päästä leikkaantui sopivankokoinen palanen irti. Päätä kiinni pitänyt pultti nimittäin mureni ruosteen ansiosta käsiin. Haastetta antoi myös kiinnitystekniikka, se oli nimittäin kiinnitetty jonkinlaisella pannalla kiinni vaimentimeen. Panta ei kuitenkaan voinut vastustaa Dremelin 25000:tta kierrosta minuutissa kovin pitkään ja uusi pää asentui paikoilleen.

Kovin pitkäänhän tuo tuskin kestää uutena ja kiiltävänä, vaikutti kromipinnoite vähän siltä. Mutta jos nyt edes sen aikaa kun alkuperäinen vaimennin ruostuu puhki, eli ei kovin pitkään enää. Ehkä tämän talven, jos sitäkään. Sitten voisi valita siihen jotain mielenkiintoisempaa tilalle. Ettei moottorin tarvitse ihan pillin läpi hengittää kuten nyt…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse