Kategoriat

Maastoajelua

Koulutus etenee, viikkoa aikaisemmin kävin näyttämässä Saksan puuttomiin olosuhteisiin tottuneelle Foresterille kevyesti forestia ja nyt tällä kertaa ajeltiin vähän vaikeampaa reittiä ja hienompia maisemia. Kyllä tykkäsi.

Maisemat olivat oikein hienoja

Maisemat olivat oikein hienoja

Järvellä samalla hetkellä uiskentelevat joutsenet eivät valitettavasti halunneet yhteiskuvaan.

Jyrkkään ylämäkeen

Jyrkkään ylämäkeen

Reitiltä löytyi oikein kivoja sorapohjaisia mäkiä, tosin kovin lähelle isompia lohkareita ei 45-profiilin renkailla juuri tee mieli ajella. Soralohkareet kun olivat jo käsissäkin veitsenteräviä ja leikkaavat renkaat sopivan kohdan tullen melko pätevästi.

Huipulla

Huipulla tuulee jne.

Metsän eläimiä ei valitettavasti tällä reissulla tullut vastaan, muita antimia kuten vadelmia kylläkin. Lisäksi piti suorittaa yhdessä kohtaa vähän maastontiedustelua pääseekö sitä reittiä pitkin metsän läpi vai ei. Ei oikein. Pitäen mielessä sen tosiseikan, että nelivedolla jää helposti jumiin seuduille joille kaksivetoisilla ei edes pääse, katsoin parhaaksi kääntyä ympäri ja seurailla kalliota.

Ristiriipuntaa

Ristiriipuntaa

Muun muassa ristiriipunnan harjoittelu sujui hyvin kivipohjalla olevaan ylämäkeen. Se nyt oli jokseenkin hyvin hyvin hyvin kevyttä, eikä voi odottaa liikoja tämmöisillä erittäin perusasetuksilla.

Oikein hyvä aurinkoinen reissu.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse