Kategoriat

Foresterin kulutus elokuun alussa

Lisäsin vähän kulutustietoja taulukkoon ja kas kun tuli kiinnostavia lukemia.

V-Powerin tankkailun ja vapaavirtaussuodattimen ansiosta kulutus on laskenut jonkin verran. Ja osansa on kesälläkin. Sain jopa ajeltua hurrrrrjat enkat 8,66 litraa/100km kun ajelin käytännössä pelkkää kohtuutasaista matka-ajoa. Ripeitä ohituksia oli mukana jonkin verran.

Pelkässä kaupunkiajossa kesällä kulutus on tasaisesti ollut siinä kymmenen litran pinnassa. Viimeiseen 10,55l/100km lukemaan ei lisäksi tainnut tulla tankattua ihan täysin täyteen kuten yleensä.

Ilmastointi on ollut päällä vaihtelevasti ja ajotyyli on ollut normaali.

Kulutus 1.8.2009

Kulutus 1.8.2009

Siis tällä kulutuksellahan kehtaa jo pysäköidä Kauppakeskus Trion ekopysäköintipaikoille (voi morjens) vaikkapa kahdelle paikalle vinoon poikittain. Niille saa pysäköidä, jos auto tuottaa hiilidioksidia alle 150g/km. Koska uuden 2-litraisen bensaforen CO2-päästöt näemmä olisivat arviosta jotain 200g/km, veikkaisin omani olevan jotain 300g/km luokkaa. Eli keskelle kahta paikkaa pysäköinti olisi jopa hyvin perusteltu ratkaisu!

Nyt jos tulee Citymarketiin tämmöisiä huippukeksintöjä hyvien, leveiden ja tilavien perhepysäköintipaikkojen lisäksi, en ole enää lainkaan varma mihin pysäköisin…

Prismassa oli myös tarjolla hyviä invapaikkoja tässä kesän alussa:

Invalidipaikkoja Holman Prismassa

Invalidipaikkoja Holman Prismassa

1 comment to Foresterin kulutus elokuun alussa

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse