Kategoriat

Ensirekisteröinnit heinäkuu 2009

Voi voi voi. Subarunkin tähän asti ja tilanteeseen nähden huikeana pysynyt kumulatiivinen myynti on heinäkuussa lopulta pudonnut miinukselle. Tosin lukema on vain -5 prosenttia, verrattuna muiden ihan hiukkasen syvempiin lukuihin.

Kumulatiivinen muutos 01-07 2009

Kumulatiivinen muutos 01-07 2009

Seuraavaksi vähiten on pudonnut Mercedes-Benzin myynti, -21,2%… Ja vastapainoksi Chryslerin myynti -74% sekä Saabin -73,2%. Kokonaisuutena myynti on pudonnut tähän asti 40% ja sehän lähinnä tarkoittaa käytännössä sitä, että tulevaisuudessa ovat käytetyt MY09-MY10 -autot vähissä.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse