Kategoriat

Sisters

Kävin taas Prismassa, jonka käynnin aikana olikin ilmestynyt autoni viereen parkkipaikalle jotain kummaa:

Sisarukset vierekkäin

Sisarukset vierekkäin

Samanlainen turbotettu Forester, ensimmäistä sukupolvea! Hämmästyttävää. Nyt kun pääsin kunnolla näitä vierekkäin vertailemaan, voin todeta että tulipa hyvään aikaan vaihdettua ne takajouset. Olivat molemmat yhtä korkeita.

Siinä on ollut tiettyä jälleennäkemisen riemuakin varmasti mukana. Ensin ovat pienenä telmineet iloisesti tarhassa Japaniassa robottien vahtimana ja heti kohta sen jälkeen pakotettu muuttamaan eri osiin koko planeettaa. Ihan yksin. Nyt sitten seitsemän vuoden jälkeen löysivät toisensa Prisman parkkipaikalta. Mikä on todennäköisyys!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse