Kategoriat

Foresterin kulutus kesäkuun alussa

Vaikuttaa kovasti siltä, että oktaaniluvun lisäys V-Powerin muodossa ja vapaavirtaussuodatin toimisivat molemmat. Nyt on kolme tankillista V-Poweria tankattu, edellisen tankkauksen yhteydessä asensin sen suodattimenkin.

Kas vain, tänään tankkasin ja keskikulutus tällä kertaa 9.13 litraa/100km. Yhdeksän litran keskikulutus lähenee! Huimaa. Varsinkin, jos pääsisin jollain tapaa sen alle… Nyt on ollut lähinnä sekalaista ajoa, enkä edes ole ajellut kovin tasaisesti enkä rauhallisesti. Kyllä on ripeästi tarvittaessa kiihtynytkin, vaikkei paina edes kaasupolkimen alla olevaa nappia pohjaan eikä power modekaan ole päällä. Ties mitä se olisi niiden kanssa.

V-Powerin ansiosta auto kulkee myös aamuisin selkeästi paremmin mäkeä ylös.

Samalla tänään tankatessa sain Shelliltä kolme kappaletta raaputusarpoja kun tankkasin yli 30 litraa tuota korkeaoktaanista ainetta. Kaksi olisi pitänyt saada, mutta kolmas oli liimaantunut toisen kanssa vastakkain. Eikä yhdestäkään mitään voittoa…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse