Kategoriat

The Strut

Kävin päivällä Motonetissä hakemassa Legacyn takaiskunvaimentimet. Kävelin sinne varaosatiskille kahden lapun kanssa ja kyselin mitä eroa niillä voi olla, muuta kuin 4,60 euroa hinnassa. Ensin sieltä meinattiin, että toiset on nelivetoon ja toiset ei, mutta pian todettiin molempien olevan nelivetoon.

”Minkä vuosimallin Legacyyn nää tulevat?” ”Foresteriinhan ne tulevat, mutta samat osat niihin käy.”

Lopulta ainoa ero todettiin olevan vuosimallissa. 91-93 vs. 94-99. Valitsin sitten ne vähän kalliimmat ja enemmän Foresterin 97-02 vuosimallia olevat. Tiskille ilmestyi kaksi KYBin pakettia, eli 33-4115 ja 33-4116 (nehän eivät kuitenkaan olleet oikeat Foresteriin), joista vielä silmämääräisesti katsottiin sisältä iskarin olevan oikeannäköinen. Olihan se, joten kassan kautta takaisin töihin. En kyllä saanut tietää mikä se ”lue huomautus” siinä Motonetin tiedoissa oli. Mikä huomautus.

Kyseessä on siis KYB Excel-G tai amerikkalaisittain GR-2. Sama tavara. GR-2:sta on jonkin verran suositeltu.

Paketit ovat tainneet käydä jo jossain, koskapa myyjä 19 on ne myynyt 23.10.2008 jonnekin. Ilmeisesti tulleet takaisin ja laitettu uudestaan kiertoon kuten tapana on.

KYB paketit

KYB paketit

Töissä kuitenkin kun pakkaukset availin ja uusia leluja pöydällä ihailin, havaitsin siinä toisessa rungossa olevan tipan verran jotain öljyntapaista. Toinen oli täysin kuiva. Onko jo valmiiksi vuotava malli kyseessä?

Iskari vuotaa?!

Iskari vuotaa?!

Ei muuta kuin tavarat takaisin pakettiin ja uudelleen suunta Motonetiin. Sattumalta vastaan tuli ennen tiskiä sama myyjä, joten näytin paketin sisältöä notta voiko olla jotain vikaa uudessa iskarissa. Mentiin varaosatiskille asti katsomaan tarkemmin ja toinenkin myyjä tuli vilkaisemaan. Kyseessä kuitenkin todettiin olevan varastorasvan, eli ei hätää. Jos se vuotaisi, niin olisi mönjää kun tulisi ulos sieltä. Lisäksi onhan näillä jonkinlainen takuukin. Olivat itsekin sitä mieltä, että parempi aina ensin varmistella kuitenkin kuin mennä asentelemaan jos jotain vikaa olisikin ollut.

Mutta nyt on iskunvaimentimet ja jouset olemassa.

Iskunvaimentimet ja jouset

Iskunvaimentimet ja jouset

Klubisivuilla todettiin Foresteriin sopivan erityisen hyvin Outbackin iskarit (ilmeisesti koodilla 33-5020 ja 33-5021 korotusta 10 cm!! Kuulostaisikin NIIN hyvältä! Ehkä seuraavaksi…), mutta toisaalta taas Nasiocin keskustelussa oli Outbackin iskarit korvattu Foresterin iskareilla ja tulos oli Outbackissa paljon parempi. Omituista, tämä liittyy ilmeisesti siihen että vanhempi Outback nousee uudemman Foresterin jousilla.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse