Kategoriat

The Strut part 2

Kävikin vähän vaikeamman kautta tämä iskunvaimenninasia, eli päätin sitten vielä ennen asennuksia sun muuta mennä vähän googlettamaan erimallisten Subarujen iskunvaimentimien sopivuudesta keskenään. No eihän ne Legacyn iskarit olekaan ihan sama asia kuin Foresterin. Foresterissa on ilmeisesti vähän lisää pituutta mm. Imprezan vastaaviin verrattuna. Vaikkakin Subarun varaosanumeroissa kaikissa on sama. Tieto lisää tuskaa…

Eli takaisin Motonetin varaosatiskille kyselemään mitä ne Foresterin takaiskarit oikein ovat mitä siellä listassa on ja joille ei varaosasaldoa löydy. Ja voinko vaihtaa Legacyn iskarit niihin. Ei siellä oikein mitään tiedetty, mutta iskareiden tilaus sillä koodilla onnistuu kyllä, saapunevat maanantaina. Nyt tosin kun googlettelin lisää, niin Motonetissä oleva varaosakoodi 33-4118 ja 33-4119 ovat ilmeisesti Mazda 323F:n takaiskarit. Ainakin KYBin kyseinen numero näyttää semmoista ainoana referenssitietona. Eli nyt en osaa sanoa mitä sinne Motonetiin on loppujen lopuksi saapumassa maanantaiksi, sen tiedän että palautan kyllä ne Legacyn iskarit sinne sitten ja katsotaan asiaa uudemman kerran.

Kyselin myös samalla toisesta paikallisesta varaosaliikkeestä ensin Outbackin iskareita sen kymmenen sentin lisäkorotuksen toivossa. Niitä ei tuoda maahan. Jee. Tai ainakaan sillä numerolla ei tuoda maahan, kai Outbackin omistajat saavat niitä jostain ostettua. Lisäksi sieltä oli taas tarkisteltu rekisterinumeron perusteella auton olevan turbo ja niin niin siinä on tasosäätyvät iskunvaimentimet, tämän tiedän. Jälleen selitin että siihen haluaisin kuitenkin kaikesta huolimatta tasosäädöttömän Foresterin takaiskarit jos niitä löytyisi… Niitähän löytyy! Niitä saa noin päivän toimitusajalla maahantuojalta, se oli hyvä uutinen. Hinta olisi 10e kalliimpi per kappale kuin Motonetissä, joten odotellaan nyt vielä mitä Motonet saa aikaan. Suurella jännityksellä.

Lisätietojen, pienen hallitunkin, jousipuristinparin sekä kahden tonnin pukkien kanssa palailin takaisin hallille ja nostin auton tunkilla ylös katsoakseni mitä siellä siis on. Tottakai unohdin ostaa samalla työvaloja asennusta varten vaikka piti. Tosiaan nythän tällä hetkellä autossa on aivan oikein tasosäädöttömän Foresterin iskarit kuten pitääkin. Osanumerot KYB 334191 ja 334192. Tämä hyvä. Lisäksi siellä on tasosäädöllisen iskarin jouset, paksuus 12mm, joka ei ole hyvä. Tasosäädöttömän iskarin jousen paksuus on 14mm. Voi kunpa tämän olisin tiennyt etukäteen, mutta iskareita vaihdattaessa asia oli hämärän peitossa miten tässä tulee lopulta käymään. Se on kyllä kiva kun KYBillä ei ole tarjota tasosäädöllisen korvikkeeksi mitään.

Yleiskuvaa ilman rengasta

Yleiskuvaa ilman rengasta

Siinä sitten mittailin ja vertailin, niin on niissä tosiaan pientä eroa. Jospa siksi on ne eri tuotenumerotkin… Foresterin iskarin pituus alareunasta loven viereen yläreunaan on 36,5cm vs. Legacyn 33cm.

Tasosäätyvän iskarin jousi alhaalta

Tasosäätyvän iskarin jousi alhaalta

Foresterin tasosäädötön jousi on siis paksuudeltaan 14mm vs. tasosäädöllisen 12mm. Korkeus tasosäädöttämällä 38cm ja halkaisija 15,4cm.

Yläkiinnitys löytyy muovin ja suojakumin alta

Yläkiinnitys löytyy muovin ja suojakumin alta

Katkaisin lisäksi jo valmiiksi nykyisestä iskarista toiselta puolelta jarruputken pidikettä, jotta sen saa pois valuttamatta nestettä lainkaan. Nyt kun pienen metallinkappaleen vaan taittaa sivuun, jarruputki lähtee ehjänä irti. Kannatti googlettaa kun tällainenkin kätevä ohje tuli vastaan. Muutenhan pitää vaihtaa jarrunesteet, täysin turhaan. Ja oli muuten pultit jumissa, ihan kiitettävästi saa niiden kanssa tehdä töitä.

Jarruputken läpiviennin pidike katkaistu

Jarruputken läpiviennin pidike katkaistu

Josko huomenna harjoittelisi ja kokeilisi vaihtaa nyt sitten vaikka pelkät jouset nykyisille iskareille. Se ei loppujen lopuksi vaikuttanut mitenkään kauhean ihmeelliseltä toimenpiteeltä. Googletin taas ja näinhän se käy. Jos tässä joko sata euroa säästäisi oman ajan käyttönä ja ostaisi sen sijaan samalla rahalla vaikka noita työkaluja jatkoa ajatellen.

Enkä mitään erityistä nestevuotoa ollut havaitsevinani, mutta asiaa täytyy tutkia vähän tarkemmin. Joka tapauksessa noita iskareita on nyt tullut rasitettua aika pahasti viimeiset puoli vuotta niin olkoot vaikka varalla.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse