Kategoriat

Tha Horns Of Jericho

Lahden Launeen Tarjoustalossa on tällä hetkellä loppuunmyynti, jossa lähtevät taloustuotteet ja autotarvikkeet -20% alennuksella. Saapa nähdä tuleeko alennusprosentista loppua kohden vielä suurempi, toivottavasti.

Joka tapauksessa sieltä tarttui mukaan paineilmatorvet nykyisen onnettoman töötin tilalle ja hintaan 14,32€. Äänitorvea tuntuu tarvitsevan Mytäjäisten risteyksessä niin usein, että mukavaa jos sillä voi välillä vähän kanssa-autoilijoille mielipiteitään heidän toiminnastaan ilmaista niin että ymmärtävät. Tämmöiset alppitorvet selkeyttävät asian perillemenoa huomattavasti.

Tha Horns

Tha Horns

Alkuperäinen torvi

Alkuperäinen torvi

Alkuperäistä torvea ilmeisesti olikin autossa kaksin kappalein, koska toinen vastaavanlainen osa löytyi yllättäen puskurin alaosasta sen sisäpuolelta.

Asennusta piti hetken aikaa mietiskellä lähinnä sopivan sijainnin takia, mutta lopulta paikaksi valikoitui suurinpiirtein alkuperäisen torven sijaintialue. Purin muovisen kotelon päältä pois ja sen jälkeen sai torven irroitettua nätisti pulteistaan. Torvesta lähti tämän jälkeen irti pari kappaletta metallisia kiskoja, joihin kompressorin sai pultattua kiinni hieman säätämällä. Kyllähän nämä kaikki sinne lopulta mahtuivatkin.

Torvi 1 on kiinnitetty metallisella, päästä taivutetulla kiskolla muovikotelon alla olevaan reikään. Samaan kiskoon on kiinnitetty myös kompressoria ohjaava rele. Torvi 2 on kiinni muovikoteloon pultatussa kiskossa.

Torvet asennettuna

Torvet asennettuna

Torvet asennettuna

Torvet asennettuna

Jää nähtäväksi mitä tapahtuu jos sitä pitää käyttää joskus talvella -25 asteen pakkasella…

Asennusta varten piti käydä vielä lisäksi hankkimassa vähän sähkökaapelia, sulakeboksi ja sulakkeita. Kaapeli on paksuudeltaan 4mm² ”autosähkökaapelia” ja sulake 25A.

Sulakeboksi

Sulakeboksi

Ja nyt soi hyvin.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse