Kategoriat

Springs

Takajouset tulivat vihdoinkin! Motonetin lupaama ”jos olet ilmoittanut sähköpostiosoitteesi, tiedotamme tilauksesi etenemisestä siihen” ei nyt kyllä tosin millään tavalla vakuuttanut. Arvailun puolelle tämä toimitus meni. Yksi kuittaus ”Tilauksenne on vastaanotettu ja otettu käsittelyyn. Ystävällisin terveisin, Motonet” sieltä tuli ja sen jälkeen syvä hiljaisuus.

Seuraava yhteydenotto oli Matkahuollolta, joka ilmoitti paketin saapuneen Lahteen.

Monroe Springs

Monroe Springs

Paketista paljastui 2kpl Monroen jousia SP3001 tilausnumerolla 67-6077 yhteensä 147.90e rahtikuluineen. Erittäin hämäävästi erikokoisissa paketeissa, arvelin jo hetken olisiko kenties mennyt jotakin nyt väärin… Mutta ei, vaikka laatikot ovat erikokoisia, niissä on samanlaiset jouset sisällä kuten pitikin.

Toinen taitaa olla vähän vanhempi kun koodina on 20081352 vs. 20090102. Vuosi-päivä-viikko?

Monroe Springs

Monroe Springs

Nyt sitten iskarit näille vielä uusiksi ja vaihtotyö.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse