Kategoriat

Shell V-Power

Bensamittari näytti vähitellen taas melkein nollaa, jolloin käväisin Shellillä tankkaamassa. Tällä kertaa eri Shellillä kuin normaalisti, sellaisella josta saa 95:n lisäksi sitä noin 99-oktaanista V-Poweria. Kuulemma sillä pitäisi turbovekottimilla lähinnä ajella.

Selvittyäni litrahinnan 1,38e/litra aiheuttamasta järkytyksestä, otin täyden tankillisen sitä ainetta. Eihän se nyt euroissa montaa rahaa tee tuo hintaero lopulta. Kulutuksen pitäisi kuulemma myös vähän laskea tuolla (I wish), joten hintaerokin tasoittunee. Pari tankillista kun tuota on käynyt läpi, niin katsotaan onko jotain eroa toiminnassa. Kävin tänään myös Helsingissä ja eikös Mäntsälän Shellillä ollut sama aine 1,32e/litra.

Lisäksi sain selviteltyä tänään, että Foresterin takaiskarit ovat samat kuin Legacyssa (vasen / oikea) ja Legacyssa/Imprezassa (vasen / oikea). Valmistajan koodit ovat 20360 ja 20360A. 2kpl jousta 20380 tässä jo onkin valmiina. Eli loistavaa, Motonetistä saa niitä ja halvemmalla kuin paikallisen korjaamon kautta. Piakkoin hakemaan. Kysymys kuuluukin – mitä eroa näillä on paitsi hinta, koska kaikki ovat samaa tavaraa: Legacy 94.50e/kpl – Legacy/Impreza 89.90e/kpl – Forester 109e/kpl… Myöhemmin kuitenkin selvisi, että eroja on ja tuotekoodit eivät turhaan ole eri.

Jos sillä saisi tämän allaolevan ongelman korjattua ja ryhti paranisi, vihdoinkin.

Korkeusvertailua

Korkeusvertailua

PS. täytyy selvästi ostaa isompi pakoputki tai pakoputken koristepää…

[Edit 09.09] Päivämäärän kunniaksi Shell myy yli 99-oktaanista V-Poweria halvemmalla kuin yleensä. Lahdessa hinta oli 1.29e/litra (95E oli siis 1.31e/litra samasta paikasta) ja Tampereella näkyi olevan oikeansuuntaisessa tarjouksessa 0.99e/litra.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse