Kategoriat

RC Subaru

Käväisin tuttavan ehdotuksesta Kärkkäisen pihassa vilkaisemassa Lahden RC-harrastajien kilpailuja kameran linssin läpi. Olivat yllättävän nopeita, meni aika pitkään ennen kuin ehti tottua pysymään kameran kanssa perässä edes jotenkuten. Vauhtikuvat onnistuivat miten nyt sitten onnistuivatkaan. Mutta mitäpä sitten tulikaan radalle näytösajoon:

Subaru Impreza RC

Subaru Impreza RC

Subaru Impreza RC

Subaru Impreza RC

Subaru Impreza RC

Subaru Impreza RC

Subaru Impreza! Kuvanlaatu on taas mitä on kun kamerakin on edelleen tämmöinen halpis.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse