Kategoriat

New Springs!

Sain vihdoinkin päätökseen puolisen vuotta kestäneen projektin, eli paransin roikkuvaperä -syndrooman ja asensin uudet jouset alle. Nyt mieliala on vähintään yhtä korkealla kuin auton takaosa.

Lähtötilanne, autossa tasosäädöttömät iskarit ja tasosäädöllisen jouset

Lähtötilanne, autossa tasosäädöttömät iskarit ja tasosäädöllisen jouset

Alunperin rekisteröintikatsastuksessa havaittua: toinen tasosäätyvistä iskunvaimentimista oli rikki, joten vein auton läheiseen huoltoliikkeeseen iskarien vaihdatukseen. Siellä vaihdettiin iskarit (jotka ovat nyt KYB 334191 ja 334192), mutta myöhemmin selvisi ettei pelkästään niiden vaihto riitäkään vaan pitää vaihtaa myös jouset. Forester kulki ikävästi skuuppi pystyssä ja taaksepäin kallellaan. Isommalla lastilla löi kuopissa kiinni runkoon.

Jousien vaihtotapahtuma kesti noin 7,5 tuntia siitä kun lähdin kotiovesta siihen kun jouset olivat alla. Sisältäen ruokailun ja keskustelua paikalle ilmestyneen pomon kanssa. Noin kun ensimmäistä kertaa elämässäni iskunvaimentimet otin irti tai yleensäkään oli tämän luokan operaatio kyseessä, niin aika hyvin siihen nähden. Ei se aiheeseen perehtymisen jälkeen kovin monimutkaista ollutkaan.

Työkaluja on syytä olla

Työkaluja on syytä olla

Työkaluiksi tarvitaan ainakin 19mm ja 21mm lenkkejä ja hylsyjä (jatkovarsi ei ole huono idea), iskunvaimentajan alaosa on kiinni 19mm pulteilla ja muttereilla. Niiden irroittaminen oli astetta haastavampaa, eivät olleet mitenkään kovin heikosti kiinni. CRC:tä kului kiitettävästi. Yläosastaan iskari taisi olla kiinni 10 tai 11mm muttereilla. Valoa on hyvä olla riittävästi. Jousipuristimet ovat pakolliset, niitä saa Motonetistä 19.90e. Kumivasara on kätevä apuväline. Pukit tarvitsee auton alle.

Maavara!

Maavara!

Ensin auto tunkilla ylös ja tunkin + pukin varaan. Tuollainen maavara kelpaisikin ja olisi tosiaan hakusessa… Smile Rengas irti ja ihmettelemään.

Iskunvaimentajan yläpää auton takaosassa muovin alla

Iskunvaimentajan yläpää auton takaosassa muovin alla

Ensimmäisenä on syytä irrottaa auton takaosasta muovit iskunvaimentajan päältä. Sen jälkeen tulee irrottaa iskunvaimentajan yläpäätä suojaava levy. Se on kiinni kolmella pultilla, jotka voi vielä hetkeksi kiinnittää takaisin. Sen jälkeen täytyy löysätä iskunvaimentajaa kiinnipitävä keskipultti. Se täytyy löysätä ensin, mikäli ei satu omistamaan irrottamiseen tarvittavia erityistyökaluja. Jos sen jättää tässä vaiheessa löysäämättä, sitä ei saa muuten järkevästi irti. Yläpään kaikki pultit voi tässä kohtaa irrottaa.

Jarruputken kiinnitys leikattu

Jarruputken kiinnitys leikattu

Jarruletkun kiinnitys on syytä leikata poikki, jos ei halua vaihtaa samalla jarrunesteitäkin. Onnistuu kätevästi leikkureilla ja sen saa lopuksi väännettyä takaisin pihdeillä. Jarruletku menee kätevästi pois tieltä roikkumaan vapaasti.

Puristimet kiinni

Puristimet kiinni

Sitten laitoin jousiin puristimet kiinni ja kiristin niitä niin, että jousi liikkuu yksinäänkin juuri ja juuri. Samalla ripustin jarrusta asetelman kiinni nippusiteillä, mutta tämä taisi olla turha veto. Ei sitä tarvitse tehdä. Tämän jälkeen iskarin kiinnityspultit irti myös alhaalta (2 x 19mm)  ja koko rakennelma tipahtaa irti. Rengasasetelmaa pitää vähän siirtää käyttämällä apuna polvia, lisäksi joku kaapeli (varmaan ABS) tulee melko pahasti tielle ja sitä pitää auttaa kädellä pois tieltä.

Iskunvaimennin + jousi

Iskunvaimennin + jousi

Kun koko rakennelma on irti, ensimmäisenä löysätyn 19mm pultin voi kiertää irti, jolloin irtoaa ylälautanen, sen kumi ja jousi. Jousesta pitää kääntää jousipuristimet irti molempia mieluiten tasaisesti vuorotellen kiertäen. Ruuvipenkki on hyvä apuväline pitämään jousta paikallaan.

Vanhat vs. uudet jouset

Vanhat vs. uudet jouset

Vanhat jouset olivat tasosäädöllisen Foresterin mallia ja todella löysät. Uudet ovat tasosäädöttömän Foresterin. Eroa näillä on 2mm paksuudessa, pituus oli sama. Se 2mm tekee aikamoisen eron. Uusi jousi pitää puristaa kasaan jousipuristimilla ja asentaa vanhan tilalle. Kun se on sopivan kasassa, suojakumin ja ylälautasen saa kiinni. Huom. jousessa on asennussuunta, kuvassa jouset ovat ylösalaisin jotta ne pysyvät pystyssä. Lisäksi lautasen merkintä outside tulee osoittaa ulospäin (iskarin alapulttien kiinnityksen suuntaan). Sitten yläosan 19mm pultti kiinni, sen voi asennuksen lopuksi sitten kiristää. Asensin jouset suunnilleen samoille kohdille kuin ne olivat aikaisemminkin. Alareunan kumin kohdistus oli vähän vaikeahkoa, se ei oikein täysin osunut kohdilleen.

Iskariin vaihdettu uusi jousi

Iskariin vaihdettu uusi jousi

Kun jouset on asennettu, koko paketti pitää tunkea takaisin paikalleen. Yläpään kohdistus ei ollut kovin helppoa, toinen jousi otti kiinni runkoon ja piti löysätä puristimet irti jotta sen sai paikalleen. Lopulta se kuitenkin onnistui ja ylälautasen kiinnityspultit kohdistuivat oikein. Sen jälkeen havaitsin tietenkin, että ylälautasen suojapelti oli unohtunut välistä. Ensin kannattaa tietenkin kiristää se 19mm iskarin kiinnityspultti yläpäästä. Sen jälkeen yläosan kolme mutteria irti, lautanen tilalle ja pultit takaisin.

Voi myös kiinnittää ihan ensin alaosan pultit, jolloin yläosan kanssa toimiminen on paljon helpompaa. Jos kiinnittää ensin alaosan pultit ja mutterit, yläosa pysyy joka tapauksessa paikallaan ja 19mm iskarin kiinnityspultin voi kiristää seuraavaksi, jonka jälkeen asentaa suojapellin paikoilleen ja kiinnittää loput mutterit.

Se ei enää roiku!

Se ei enää roiku!

Tadaa. Ongelma on korjattu! Se ei enää roiku, vaan turbo kulkee hyvinkin ryhdikkäästi. Aivan eri auto ajaakin tämän jälkeen, mukavuusluokka nousi välittömästi. Nyt kehtaa sitä paitsi jo ajellakin.

Tämän korotusepisodin jälkeen tosin tuli uusia ongelmia, eli korotustahan olisi kiva saada vähän lisää. Korotuspaloilla saa muutaman sentin ja kenties niillä Outbackin iskareilla…

1 comment to New Springs!

  • Ilkka Parviainen

    Moi
    Minulla on sama ongelma.
    Olen jäykempiä jousia katellut mutta en ole löytänyt. Mistä ostit uudet jäykemmät jouset?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse