Kategoriat

Motonet

Palauttelin Motonetiin väärät iskunvaimentimet ja sain niiden tilalle hyvityskuitin, jolla saa Motonetistä osteltua sen arvosta tavaraa. Kuitti on voimassa vuoden ja sitä voi käyttää myös osittain. Toisin sanoen jos käyn kuukauden päästä ostamassa kuittia vastaan jotain eurolla, siitä tulostetaan uusi hyvityskuitti, joka on taas voimassa vuoden ajan. Hienoa.

Tuntuu vähän lahjakortilta vaikkei se olekaan Smile

Näin ollen vaihdoinkin heti osan rahasummasta Subaruun sopivaan Simotan vapaavirtaussuodattimeen ja muutamiin muihin hyödykkeisiin. Nythän se suhisee aika mukavasti.

Koskapa Simota USA kertoo, ettei kyseistä suodatinta tarvitse öljytä ja koska samalla Foresterin ilmamäärämittari on turhan herkkä ja tuppaa tykkäämään aika heikkoa öljystä, jätin ja jätän koko laitoksen öljyämättä.

Simota’s corrugated air induction walls ensure maximum air volume and precision fit. Simota air filters are unlike conventional drop in filters made from paper or foam that require oil to maintain filtering capacity. Simota filters are made from non-woven fabric (Epoxy Resin) and can be used with or without oil.

More Power!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse