Kategoriat

Forester Service

Vein Foresterin aamulla toiseen lähialueen Subaru Guru -huolloista eli Kolarikorjaamo Sorsalle Riihimäelle.

Siinä jättäessäni autoa huollolle, selvisi samalla, ettei lohkolämmittimen asennus ollutkaan ihan niin helppoa ilman johtoa. Olisi sittenkin pitänyt ottaa johto mukaan varoiksi mutta unohdin. Jos haluaisin laittaa johdon itse kiinni, joutuisin nostamaan moottoria, joten asentavat sinne samalla 50cm jatkon johon voin omat liitäntäni tehdä. Eli eihän se niin yksinkertaista taas voinutkaan olla ei.

Samalla kun auton sinne vein, kyseltiin haluaisinko huollon sijaisautoa ja tottahan toki mielelläni, ei tarvitsisi mennä junalla. Tiistaina ei vielä ollut tietoa löytyisikö autoa ollenkaan, joten vaihtoehtoreitteihin olin jo varautunut.

Varmistin tietenkin olisivatko autot Toyotaa vai Subarua, koska kyseessähän on molempien huolto. Ja siis Toyotaa… Eihhhh. Vaikutin ilmeisesti niin pettyneeltä, että sattuisi sieltä varaston nurkista kuitenkin löytymään yksi automaatti-Impreza jos se kelpaisi. Noh! Tottakai! Vihreä ’95 coupe, mielessä tietenkin ehti kyllä käväistä joku sininen WRX turbo. Mikäpäs siinä, oikein hyvin kelpaa, mukavampihan sillä olisi ajaa kuin manuaalilla ja automaattiin olen jo muutenkin niin tottunut. Kilometreistäkään ei veloitettu ylimääräistä, kunhan vaan tankkaa ennen palautusta. Hinnaksi tuli 20e, eli ei paha ollenkaan. Normaalin
ihmisen junaliput menopaluuna eivät kovin paljoa halvemmat olisi suhteessa auton tuomaan etuun. Autojonoista tietty junalla mennessä ei olisi väliä.

Auto kulki ihan ok, mitä nyt Antilock Brakes varoitusvalo paloi koko ajan. Kyseessä on vieläpä ameriikoista käytettynä (ilmeisesti vuoden vanhana) tuotu malli. Ei siinä kuitenkaan mailimittaria ollut. Eikä turboa. Se se vasta olikin puute. Siis eihän se liikkunut oikein mihinkään. Fiilis oli kylläkin periamerikkalainen Smile

Impreza

Impreza

Pääsin siitä sitten mm. Kuljetus & Logistiikka -messuille käymään. Siellä tuli vastaan Foresteri 2009.

2009 Foresteri

2009 Foresteri

Turun AMK oli roudannut paikalle radio-ohjattavia minitrukkeja, siis se oli aivan loistavan hyvä idea. Trukilla lavat ylös ja kuljetus rekkaan.

Lopulta ajelin neljäksi takaisin Riihimäelle toteamaan auton olevan valmiina huollosta, vaikkei siitä luvattua tekstiviestikuittausta tullutkaan.

Huoltoa oli seuraavasti:

– 100tkm huolto 332,80e
– Moottoriöljy Castrol SLX Pro Power 64,80e
– Öljynsuodatin 11,47e
– Polttoainesuodatin 31,67e
– Jakohihna 129,57e
– Hammaspyörä + tukirullat 174,53e
– Kiristin 135,01e
– Sytytystulpat 73,96e
– Jäähdytinneste 11,64e
– Ilmansuodatin 15,61e
– Peräöljy 25,88e
– ATF – Öljy 48,60e
– ATF – Suodatin 33,75e
– Tiivisteitä sun muuta sälää 3,06e

Lisäksi nyt vielä lohkolämmittimen asennus + johto siihen, sijaisauto, renkaiden tasapainotus ja moottorinpesu 110,80e. Hinnoissa on huomioitu Subaru Club Finlandin jäsenyyden tuomat edut.

Yhteensä 1223,15e.

Lasku 05/2009

Lasku 05/2009

Työmääräin 05/09

Työmääräin 05/09

Muuta huollossa todettua: olen näemmä jousien vaihtoa odottelemalla rikkonut toisen tarvikeiskunvaimentimen, siellä on vuotoa. Itse asiassa se kyllä tuntuu ohjauksessakin. Jospa ne jouset joskus saapuisivat sieltä Motonetistä nyt sitten, niin saisin tämänkin operaation lopulta kuntoon.

Nyt on moottorikin päältäpäin puhdas kun se on pesty.

Moottorinpesu 20e

Moottorinpesu 20e

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse