Kategoriat

Vihreä vilkkuva merkkilamppu

Ihmettelin aika pitkään erästä omituista lisävarustetta, nimittäin mittariston vasempaan alalaitaan upotettua tummaa täplää. Aina kun näytti vilkkua johonkin suuntaan, se täplä vilkahti yhden kerran vihreää valoa. Hämmentävää. Tiesin että sillä varmaan joku merkitys täytyi olla, ei kai sellaista ihan turhaan olisi voitu kuitenkaan autoon asentaa. Mutta mikä se on?

Vastauksenkin sain vähän kyselemällä: kyseessä on perävaunun vilkun indikaattori, joka on Saksassa pakollinen varuste peräkoukulla varustetuissa autoissa. Kas kas! Kaikkea sitä oppiikin. Ilmeisesti se siis kertoo vaunun ollessa kytkettynä, että vilkku siinä toimii kuten pitää ja se on ohjaamossa erittäin tärkeä tieto.

Perävaunun vilkun merkkivalo

Perävaunun vilkun merkkivalo

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse