Kategoriat

Dunlop SP Sport Maxx

No nyt on vihdoin kesärenkaat alla. En malttanut enempää ajella kitkoilla, vaikka niissä kyllä on enemmän uraa kuin näissä. Saattaa itse asiassa olla että tulee sanktioita jos miehet sinisissä tulevat tutkimaan lähemmin. En ole varma kun ei nyt ollut mittaria käytettävissä, vaan epäilen.

Renkaat ovat Dunlop SP Sport Maxx 235/45 ZR 17″ ja vanteet jotkut Postert. Ainakin niin niiden muovikeskiö väittää, taitaa kyllä olla joku ”tuning” -firma. Auto on ilmeisesti aika kattavasti viettänyt aikaansa semmoisissa kaikesta päätellen.

Beginning with the 2004 season, the racing tires for the DTM cars proudly wear the ”SP Sport Maxx” name on their flanks to identify their close relationship with Dunlop’s Max Performance Summer street tires developed for sports cars, coupes and sedans. [TireRack.com]

Ei kai ne toisaalta kauhean huonot voi olla jos luokitelma on ”Premium Luxury Sport Tire” ja käytetään sellaisia sanoja kuin ”Multi-Radius Tread”, ”5-Pitch Technology” ja ehdoton suosikkini ”Twin Hydro-Paddle Technology.”

Ensin tietty pesin vanteet useammalla kerroksella Pinelinea, lika lähti melko hyvin. Talvivanteita ei nyt tällä kertaa edes jaksanut puhdistaa, pitää tehdä se toisella kertaa. Hyvinhän ne alle vaihtuivat.

Lisäksi näissä vanteissa kun tuli mukana 73-56.1mm muovinen sovitekappale mukana, niin piti käyttää luovuutta siinä mitenpäin sen oikein laittaisi. Sen sai kahdella eri tavalla. Ja ja, tietenkin järjellä ajateltuna laitoin sen juurikin väärinpäin. Vasta kotimatkalla välähti mitenpäin se varmaan itse asiassa kuuluisi ja miksi. Eli uusiksi meni kuitenkin.

Soviterengas

Soviterengas

Vanteen taustaa

Vanteen taustaa

No ei se väärinpäin oikeastaan ollutkaan, on näemmä aivan sama miten sen asentaa, sehän vain kohdistaa sitä vannetta vähän paremmin. Laitoinpa nyt kuitenkin kaikki soviterenkaat samoinpäin ja samalla laitoin pultteihin tätä lahtelaista BoltWaxin keksintöä eli tervaa sisältävää pulttien voiteluainetta.

BoltWax on kertakäyttöinen autonrenkaan pulttien voiteluväline. Lisäarvo autonrenkaiden vaihdossa tarvittavaan toimenpiteeseen korrosion estämiseksi pulteissa. Muista BoltWax kevät ja syysrenkaanvaihtoon!

Poster

Postert

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse