Kategoriat

Bright

Subaruissa yleisesti on ollut jollain tasolla legendaarinen bright-näppäin kojelaudassa. Kyseistä nappia painamalla tapahtuu kaksi asiaa: mittariston kilometrinäytön tausta sekä kello palavat kirkkaammalla valolla. Ok. Mitään järkevää käyttöähän en tälle aikaisemmin keksinyt.

Sitten tulivat kuvaan mukaan aurinkoiset säät. Kirkkaisiin keliolosuhteisiin tämän ajattelinkin liittyvän, mutta toistaiseksi olin nähnyt kellon ja kilometrien lukemat aivan hyvin kirkkaassakin päivänvalossa.

Tosiaan aurinkolasit päässähän ei sitten kellosta näe yhtään mitään, vaan sen tarkistamista varten pitäisi laseja vähän nostaa/laskea nenältä. Vaan ei, joku japanilainen insinööri on miettinyt selvästi päänsä puhki ja ottanut asiakseen korjata tämän epäkohdan.

Kun bright -moodi on päällä, kellon lukeman näkee aurinkolasien kanssa! Suorastaan nerokasta!

Bright!

Bright!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse