Kategoriat

Sunroof/moonroof

Koskapa tänään oli erityisen aurinkoinen päivä, pääsin vihdoinkin testaamaan kattoluukun toimintaa hieman tarkemmin. Elikäs päivällä hakemaan ensin kaupasta jäätelöä ja sen jälkeen tien päälle +7:ssä asteessa. Vähän kylmähän siinä tuli, tai no ei ihan vähänkään, mutta kyllähän se nyt kevään arvoista oli! Piti vaan isompia lätäköitä jonkin verran varoa, kitkojen lamellit (mitä niistä on jäljellä) voivat muuten suihkuttaa vettä sisään.

Iltapäivällä lämmöt kohosivat jo muutamia asteita korkeammalle ja aurinko jatkoi paistamistaan, joten olikin mukavampaa. Tiestökin kuivui.

Oikein kiva lisävaruste tuleville kesäkeleille Smile

Forester sunroof

Forester sunroof

Forester sunroof

Forester sunroof

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse