Kategoriat

STP Complete Fuel System Cleaner

Kaupasta lähti mukaan STP Complete Fuel System Cleaner, joka lupailee 4000 mailin välein käytettynä mm. vähentää nykimistä, vähentää nakutusta, parantaa tehoa, vähentää päästöjä sun muuta. Hintaan 19.90e [pari euroa halvemmalla olisi saanut jostain muualta kuin Tarjoustalosta]. Ensin olin hommaamassa ihan vaan Masinol Kattia, mutta toisaalta…  Täytyy nyt uteliaisuudestakin kokeilla miten tuon kanssa vaikka käy ja huomaako siinä mitään eroa. Polttoainejärjestelmä puhdistunee kunhan tankkauksen yhteydessä laittelen tuota tankkiin. Eli lisää tehoja Wink

STP Complete Fuel System Cleaner

STP Complete Fuel System Cleaner

Ja, noh. Ehkä tästä oli jotain piristystä huomattavissa tämän tankillisen ajelun jälkeen. Jos ei muuta, niin sentään korvien välissä auto lähtee nyt paremmantuntuisesti kun kaasua polkaisee Smile Täytyy katsoa OBD2-liitännän kautta vähän myöhemmin oliko jotain vaikutusta mihinkään missään kenties.

Mitään erityisen ihmeellistä fiilistä tästä nyt ei kuitenkaan tullut.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse