Kategoriat

Ridge Forester

Ridge Forester

Ridge Forester

[Edit 2.5.] Joku keski-ikäinen pariskunta oli valoissa takana ja seurasin kun ne ensin hymyilivät kun välähti mitä auton perässä lukee. Sen jälkeen kaivettiin kamera esiin ja napattiin kuvaakin Smile Piti sitten vielä näyttää niille valojen vaihduttua miten ripeästi Subaru tarvittaessa lähteekään eteenpäin.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse