Kategoriat

Ensirekisteröinnit helmikuu 2009

Autojen myynti on näemmä AKEn mukaan romahtanut myös helmikuussa 2009 aika hyvin, paitsi Subarun osalta. Kaikilla muilla on miinusmerkkinen kumulatiivinen saldo kun verrataan 2008 tammi-huhtikuuhun, mutta marginaalimerkki Subarulla luku on +143,1%. Huikeaa.

Laskennallisesti kateissa on myynnistä nyt tammi-helmikuulta 14924 autoa verrattuna viime vuoteen. Oletetaan, että jokaisen auton hintalapussa lukee 20000e. Eli kadoksissa on kahdelta kuukaudelta myynnistä kokonaisuutena hieman vajaat 300 000 000 euroa rahaa. Saatetaan sitä niissä lasipalatseissa marmoritiskien takana vähän miettiäkin asioita uusiksi mikäli tilanne jatkuu tällaisena.

Autokaupan toimihenkilöitä oli vuonna 2007 yhteensä 11350. Tavallaan jokaiselta heistä on tämän vuoden alusta kateissa 26297e myynnistä, reilu yksi tuommoinen auto.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse