Kategoriat

Days

Oli taas sarjassamme aivan loistavia päiviä.

Ajattelin työpäivän päätteeksi pestä auton kun se oli viikonlopun jäljiltä ihan järjettömässä kurassa. En voinut jäädä työpaikan hallille autoa pesemään, koska täällä oli muita tapahtumia työajan jälkeen. Näin ollen poikkesin matkan varrella paikalliselle Shellille ja siellähän olikin erikoisempi tilanne. Pesulaitteessa oli joku ohjelmointivirhe, jonka ansiosta liuotinpesu olisi ainoa toimiva pesu. Ok, no halusin kuitenkin auton yhteistyöhinnalla puhtaaksi ja liuotinpesu siihen varmasti riittäisi melko hyvin. Riittikin. Aluksi tosin tultiin auton päälle manuaalisesti suihkuttelemaan pesuaineita ja sen jälkeen pesu + kuivaus viimeistelivät. Ihan kohtuullisen puhdasta siitä tuli näinkin.

Sitten ajattelin mennä katsastuskonttorille hoitamaan vakuutuksen vaihdon toiseen yhtiöön. Eli Nordean autovakuutuksesta tulisi nyt kuukauden päästä If Subaruvakuutus. Aikaahan olisi ihan hyvin kun olin siinä joskus puoli viiden maissa siellä viiteen asti auki olevalla konttorilla. Siellä oli tosin jonoa ja pyydettiin ihan istumaan kun ”tässä vähän kestää.” Ok, lopulta pääsin siihen tiskille asti asiaani hoitamaan ja sieltä informoitiin vakuutuksen muutoksen hoituvan sillä rekisteriotteen ilmoitusosalla. Oliko sitä mukana? No ei tietenkään tullut mieleenkään, että pitäisi edes olla. Konttori olisi auki vielä huimat yhdeksän minuuttia, joten katsotaan huomenna uudestaan. Sieltä vielä epäiltiin kun olin sopinut vakuutusyhtiön kanssa asiasta ehkä kuukausi sitten ja ihmeteltiin, että muutokset pitää aina tehdä seitsemän päivän kuluessa (mistä?). Vakuutusyhtiöstä neuvottiin menemään katsastuskonttorille hoitamaan asia alkaen 1.3. joten siellä nyt sitten olin, oli seitsemän päivää mistä tahansa.

Seuraavana päivänä olin menossa sinne samaiselle K1-Katsastajien konttorille työautolla ja mukanani se rekisteriotteen ilmoitusosa. Kilometriä ennen määränpäätä välähti mieleen pitäisikö siinä kenties olla tosiaan mukana se tekninen osakin, tietenkin. Ja sehän olisi luonnollisesti siellä omassa autossa… Jep. Ei tullut taas mieleen. Kävin samalla matkalla Etolan teollisuuspuolella ostelemassa vähän tarvikkeita. Sieltä tuli ihan mukavat 50 prosenttia alennusta tavaroista perusteella että tulin hakemaan niitä näinkin hiljaiseen aikaan. Eihän siinä.

Iltapäivällä ei sitten katsastuskonttorilla ollut jonoa ja pääsin suoraan hoitamaan sitä muutosta, joka kesti niinkin pitkään kuin muutaman minuutin ja maksoi 10,20e. Edelleen siellä ihmeteltiin jotain seitsemän päivän juttuja, mutta päämääräisesti heille kerroin, miten vakuutusyhtiö ilmoitti katsastuskonttorilla asian hoidettavan 1.3. alkaen. Ja kaikki kunnossa, sieltä tulostettiin lisää paperijätettä. Vähän niinkuin Neuvostoliitossa tämä meininki. Paperijätteen määräkin nykyisellä katsastusmeiningillä on näemmä aivan täysin eri luokkaa kuin ennen.

Josko helpompaa olisi näin tavallisen kansalaisen mielestä ollut vaan vetäistä kuulakärkikynällä yli se Nordea ja kirjoittaa sen viereen If kun sillä kuitenkaan ei ole mitään käytännön merkitystä minkään kannalta…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse