Kategoriat

Autoarvonlisävero

Kas, en tarkalleen tiennytkään että tänään olisi jonkinmoinen kiinnostava päivä. Suomen Valtio nimittäin tuomittiin arvonlisäveron lisäämisestä autoveroon. Mielenkiintoista.

Ohessa verotuslaskelma Subarusta.

Verotuslaskelma 28.11.2008

Verotuslaskelma 28.11.2008

Näillä näkymin pitäisi siis olla tulossa 786,99 rahaa pankkitilille (ilmeisesti maksumääräyksellä tms.), tai sen päivän kun näkisi… Koska kyseessä on Suomen valtio, on odotettavissa ettei rahoja tulla koskaan näkemään. Korkeallapa ovat odotukset tässä korruptoituneessa Suomen banaanivaltiossa.

Tulli arvioi, etteivät kaikki palautukset ehdi perille vielä tänä vuonna.

Aijaa, ihanko totta. Jos ehtivät koskaan… Entäs korot tästä väärin perustein maksetusta lainasta valtiolle? Vielä vähemmän semmoisista kuuluu mitään. Lisäksi tästä kyseenalaisesta verosta on ilmeisesti ollut tarkoitus vuoden 2002 jälkeen käyttää nimitystä ELV tai erittäin nerokkaasti ei-arvonlisävero (öö…), mutta ainakin omassa erittäinkin tuoreessa veropäätöksessäni hyvin selvällä suomella todetaan ”autoverosta kannettava ALV 22% 786,99”.

Nythän lisäksi keksittiin, että ei sitten veroteta enää ALV:tä, vaan autoveroa nostetaan huhtikuun alusta 22% ylöspäin. Joo… Älykästä!

Tehtävässään epäonnistuneita virkamiehiä kuten Heikki Kuitunen pihalle, työttömäksi ja vaihtoon kiitos.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse