Kategoriat

Winter Forester

Tilailin vähän lisätavaraa, jotta tietäisin enemmän Subarun sielunelämästä. Postiin lähti muun muassa USB-liitäntäinen OBD2-kaapeli, jolla näkisi OBD2-liittimen, kannettavan tietokoneen ja ECUexplorerin kautta kaikenlaista jännää kivaa statistiikkaa.

Yhtenä päivänä sain nimittäin Check Engine -valon palamaan, mutta sillä ei kuitenkaan  tuntunut olevan mitään vaikutusta mihinkään. En löytänyt sieltä ratin alta kuitenkaan mustia liittimiä, joista kovasti puhuttiin virhekoodien lukemista varten. Vihreät liittimet sieltä löytyivät ja loppu tuntuikin merkilliseltä voodoolta kaasupolkimen pohjaan painamisineen. Ne vihreät liittimet yhdistämällä, ohjeiden mukaan tällä tavoin ECUn resetoimalla ja ajelemalla jonkun minuutin sen yli 11km/h ja takaisin, johdot irti -> valo sammui eikä ole sen jälkeen mitään sanonut. Voodoo toimi! Nyt jos silti voisi kaapelin ja softan kanssa tutkia asioita aina paljon tarkemmin. ECUn lukeminen ja virhekoodien diagnosointi Subaruissa on kuulemma vähän sama asia kuin kävelemään opetteleminen: käytännössä pakko opetella ja helpottaa kummasti elämää.

Check Engine

Check Engine

Sen jälkeen eräänä toisena päivänä oikeanpuoleinen eturengas näytti vähän tyhjältä, joten ajattelin ajaa huoltoasemalle täyttämään sitä hieman. Jätin lähimmän Shellin kokonaan väliin, koska niiden laite vuotaa jotenkin jostain (suhina kuuluu) ja pienessä pakkasessa niiden mittari ei pidä todellakaan paikkaansa. Yritin ajaa lähellä olevalle Nesteelle, jossa yleensä aina rengaspaineet katson, mutta siellä oli kovasti jonoa sillä hetkellä. No problem, en jaksanut jäädä mitään jonottelemaan vaan jatkoin matkaani toiselle, nurkan takana olevalle Shellille. Siellä taasen oli kannettava täyttölaite, jolla ei taas tullut mistään yhtään mitään. Paine suurimmaksi osaksi lopussa, oliko sitten ollut huonosti paikallaan vai rikki, mutta ei sieltä juuri mitään renkaisiin tullut. Ok. No, siitä lähdin sitten vielä vähän eteenpäin toiselle Nesteelle, jossa ei ollut jonoa. Niiden mittari tosin näytti myöskin aivan liian erikoisia paineita näyttääkseen oikein. Joo, jätetään väliin ja palataan takaisin uskomaan sitä alkuperäisen Nesteen mittaria. Tällä välin jono olikin jo ehtinyt kadota, joten pääsin katsomaan rengaspaineet. Mutta mutta, aivan selvästi oikean eturenkaan kohdalla ollessani kuului kovaa suhinaa. Ikäänkuin se olisi puhki! Ilmaa sinne kyllä meni, painetta oli, eikä vaikuttanut mitenkään miltään. Tasaista suhinaa kuitenkin kuului. Sain siinä katsottua omat renkaat, jonka jälkeen viereen pysäköinyt rouva kysyi katsoisinko seuraavaksi hänen autonsa rengaspaineet kun ilmeisesti näytin kuuluvan jotenkin henkilökuntaan. Eihän mistään huoltoasemalta täällä semmoista palvelua nykyään saa, ihan itsepalvelua tämmöinen  tosiaan on. Edellisellä kerralla samalla asialla ollessani venäläinen pariskunta kysyi miten siitä ilma/vesipisteestä oikein saa vettä, mutta yritys/erehdys ja looginen päättelykyky auttoivat tässäkin. No joka tapauksessa, ajaisinpa siis vähän matkan päässä olevan rengasliikkeen pihaan kyselemään ovatko ne vielä auki ja ehtisivätkö paikata rengasta, tai sitten kai heittäisin renkaanpaikkausaineet sisään. Olivat ehtineet juuri sulkea. Mutta mutta, ei sitä suhinaakaan kuulunut enää. Sen täytyi jostain syystä kuulua letkusta tai liittimistä, siinä pihassa sopivassa kohtaa juuri siihen missä olin. Seuraavana aamunakin rengas oli yhtä täysi kuin aikaisemmin. Ongelma ratkaistu…

Samalla kun muuten tulivat taas astetta kovemmat pakkaset, tuntui taas käynnistyksen jälkeen lievää bensan hajua sisäpuolella ja ulkopuolellakin konepellin avauksen jälkeen. Näin on käynyt kerran aikaisemminkin (kovalla pakkasella), mutta silloinkaan ei mitään erityistä syytä asialle löytynyt. Eikä kyllä mitään haittaakaan, haju katosi aika nopeasti. Selvittelin sekä Subaru Club Finlandin foorumilta asiaa, että sitä kautta North American Subaru Impreza Owners Clubin vastaavasta paikasta ja en ollut lainkaan ensimmäinen tällaista havainnut. Eli kyseessä on enemmän ominaisuus kuin vika, vaikkakin ilmeisesti ominaisuutta saa vähän kadotettua kiristämällä liittimiä tai vaihtamalla letkuja.

Auto myöskin käynnistyi aika laiskasti yhtäkkisen kovemman pakkasen aikana. Sekin kuulosti olevan lähinnä ominaisuus. Käyntiinhän se kyllä lähti, startti vain kuulosti pyörivän vähän laiskemmin. Akku on aina ylläpitolatauksessa kun autokin talon pihassa on. Enkä ole tullut vieläkään hankkineeksi sitä lohkolämmitintä, mutta eipä ole ollut oikein kovia pakkasiakaan.

Lisäksi olen kuvitellut keskuslukituksen olevan rikki. Aina kun avaan keskuslukituksen talon nurkalta ja kävelen esim. viemään samalla matkalla roskat tai menenkin suoraan irrottamaan sähköpistoketta, keskuslukitus on napsahtanut takaisin päälle. Asian joitakin kertoja huomanneena ja asiantuntijoilta kysyttyäni jouduin kuitenkin toteamaan kyseessä tälläkin kertaa olevan ominaisuus. Eräänlainen turva-ominaisuus, mikäli ovet tulisi avattua vahingossa. Takaluukkuun koskeminen tosin ei tunnu vaikuttavan, koska avaamalla keskuslukituksen ja sen jälkeen pelkästään takaluukun, keskuslukitus napsahtaa pienen ajan kuluttua päälle.

Sekä joo, kyllä se auton perä nyt roikkuu niin pahasti tarvikeiskunvaimentimien asennuksen jälkeen, että ehkäpä ne jykevämmät jouset pitäisi hankkia ja asennuttaa. Häiritsee niin paljon jo omaakin silmää kun se näyttää niin naurettavan tyhmältä. Samalla voisi nostaa sitä perää vähän paremmalle maastoautoilukorkeudelle, kenties keulaakin. Vaikuttaa jotenkin joltain madalletulta versiolta tämä nykyinen asetus, eihän semmoinen käy päinsä. Mitä nyt ymmärsin, niin turboahdettuun Foresteriin on yleensä asennettu tasosäätyvät iskunvaimentimet taakse. Niiden kanssa kuuluvat yhteen pakettiin omanmallisensa jouset. Kun tasosäätyvien iskunvaimentimien tilalle vaihtaa normaalit iskunvaimentimet, pitää vaihtaa takajousien tilalle samalla myös ei-turboahdetun Foresterin takajouset. Näin homma pelaa. Motonetissä hinnat näemmä takaiskareille 109e/kpl ja jousille 68e/kpl.Varastosaldot kylläkin lupavat okpl kaikissa.

Tulee myös huomattavasti halvemmaksi pitää ja käyttää nuo tasosäädöttömät mallit… Tosin Subaru nyt ei muutenkaan ole mikään halvin automerkki.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse