Kategoriat

Subaruliiga

Lahdessa pyörii jonkinlainen Subaruliiga!

Lahdessa Mastokatu 1 autokatoksesta oli 04.02. aamuyön tunteina anastettu Subary Legacy STW henkilöauto FAY-106. Päijät-Hämeen Poliisi

Lahdessa Vesijärvenkatu 39 kerrostalon pysäköintipaikalta oli 04-05.02. välisenä yönä anastettu harmaa Subaru Legacy STW henkilöauto NBL-535. Samanlainen henkilöauto anastettiin Mastokadulta Mukkulasta edellisenä yönä. Auto löytyi Kariniemenkadulta hylättynä ja ehjänä. Kaupungilla liikkuu tällä hetkellä melko ahkerasti autovarkaita. Päijät-Hämeen Poliisi

Erikoista.

1 comment to Subaruliiga

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse