Kategoriat

Subaruliiga Part 2

Siis jälleen! Viime yönä täältä lähti nimittäin kolmas Subaru viikon sisään! Aivan selkeä liiga kyseessä.

Moottorikulkuneuvon käyttövarkaus

Lahdessa Ritaniemenkatu 6 kerrostalon parkkipaikalta anastettiin 08-09.02. välisenä yönä ruskea Subary Legasy AFI-157 henkilöauto. Auto löytyi poliisin toimesta Tanssimäenkatu 12 pihasta 10.02.2009. Päijät-Hämeen Poliisi

Auton merkki ja mallikin menivät tässä viimeisimmässä ilmoituksessa melkein oikein… Ehkä ne ovat hieman vaikeahkoja molemmat.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse