Kategoriat

Subaru Lifestyle

Tässä nyt on tullut huomattua, millainen tämmöisen erikoisemman ja vähän pienemmän piirin automerkin vaikutus on ollut elämään. Kyllä noita kaikkia muita vastaan tulevia Subaruja tulee moikkailtua tien päällä aina kun vain huomaa ja pelkästään automerkin perusteella. En voisi kuvitella, että samaa tapahtuisi esim. Toyota-kuskien kesken kun niitä on niin paljon. Vähän sama kuin veneillessä moikkaillaan toisia veneilijöitä ja ollaan vähän erikoisempaa populaa kuin muut. Kyllähän sitä kiva olisi, että kaikki Subarun omistajat olisivat yhtä suurta iloista perhettä.

Subarun markkinaosuus on näemmä suurin piirtein vajaan puolen prosentin luokkaa, vähän kuukaudesta riippuen. Se on ilmeisesti nyt kuitenkin nousussa, eli pahasti siitä samalla se erikoisuus häviääkin… Viime vuonna niitä rekisteröitiin 1105 kpl koko maahan ja vuonna 2007 yhteensä 821 kpl. Nyt tammikuussa 2009 määrä onkin jo 211 kpl ja pelkästään yhdelle kuukaudelle, markkinaosuus huimat 1,8%. Samalla tammikuussa 2009 on kumulatiivinen nousu edelliseen tammikuuhun verrattuna Subarulla huikeat 139,8%! Käytännössä kaikilla muilla Ladaa (Grin) lukuunottamatta muutos on erittäin negatiivinen.

Käytettynä merkkiä tuotiin vuonna 2007 maahan 94 kpl, eli 11.4% samana vuonna ensirekisteröityjen määrään nähden. Sekin on aika paljon suhteutettuna.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse