Kategoriat

Mittaustuloksia ja sunnuntaiajelua

Tuli sunnuntainen päivä, joten piti lähteä sunnuntaiajelulle. Laitoin kannettavan kiinni ja kävin vähän maaseututeitä auringonpaisteessa läpi. Harmillisesti olivat sulkeneet puomilla ja pääsy kielletty -lisäkyltillä tien sinne minne suunnittelin meneväni ja sen vierestäkään ei oikein näin ollen kehdannut lunta pitkin ajella. Sain kuitenkin matkalta vähän tuloksia tähän alle.

Matkalla tuli joitakin Subaruja vastaankin! Kaksi Legacya ja kaksi Foresteria, joista toinen oli jopa valkoinen turbotettu Forester, aivan loistavaa. Pidimme myös samana päivänä Subaru Club Finlandin Lahden jaoston huimaa kahden auton miittiä parkkipaikalla.

80 km/h

80 km/h

100 km/h

100 km/h

110 km/h

110 km/h

MinMax

MinMax

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse