Kategoriat

Helsinki

Käväisin retkellä Helsingissä.

Lähtiessä ajelin koerekkareilla varustetun Impreza STW:n perässä moottoritien sohjoista vasenta kaistaa. Sää oli semmoinen, ettei sinnekään kaistalle kovin moni muu tuntunut viitsivän, joten puolet matkasta sai viettää aika rauhassa siellä vasemmalla puolella. Lähempänä Helsinkiä nyt ei toisaalta enää lunta juuri ollutkaan kuin penkoilla.

Säästä johtuen tuntui että Subarun tuulilasinpesunesteen kulutus oli jo melko lähellä ylittämässä polttoaineenkulutusta per 100km. Tästä näemmä puuttuu erittäin kätevä vähäisen pesunesteen määrää ilmaiseva merkkivalo, joka Nissanissa oli. Se nestehän yhtäkkiä vaan kesken matkanteon loppui, noin vain. Shelliltä sai sitten hommattua kolmisen litraa valmista nestettä järkyttävään hintaan 7e. Oli vieläpä joku uudenlainen nestepussi, jonka pystyi vaan puristamaan tyhjäksi säiliöön, eikä vienyt jäteastiassa tilaa juuri mitään.

Nyt ovat kaikki pinnat sitten sen näköisiäkin, että on käyty ihanassa suolamössössä ajelemassa.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse