Kategoriat

Subaru Forester

Kävin tänään aamusella viemässä työpaikan italialaisperäisen kulkuneuvon huoltoon Deltaan. Sivumennen sanottuna oli suoranainen ihme, että se neljä vuotta vanha auto meni vielä katsastuksesta läpi. Tai jotain siihen piti tehdä, että menisi, mutta siitä tulee lasku perässä.

Joka tapauksessa, kun siinä aamulla odottelin kyytiä ja yritin keksiä tekemistä, huomasin siellä kasan vaihtoautoja ja yksi niistä erityisesti pisti silmään. Nimittäin punainen Subaru Forester. Semmoinen suola…eikun suomiauto. Sitähän piti käydä tutkimassa ja koeistumassa vähän enemmänkin. Ominaisuuksia olivat mm.

Vuosimalli 2000 (2 vuotta vanhempi kuin omani)
Kilometrejä 153000 ( 58000 enemmän kuin omassani)
Manuaalivaihteet (vs. automaatti)
Kirkkaat takalasit (vs. tummennetut)
Peltivanteet (vs. kevytmetalli)
Ei turboa, ei kattoluukkua, ei ilmastointia, ei sumuvaloja, ei mitään lisävarusteita
Paitsi hintaa, sitä sillä kyllä oli. Lappuun oli keksitty sen 10.000e.

Kyllä olisi ollut tosissaankin suuri virhe tyytyä johonkin perusmalliseen manuaali-Foresteriin…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse