Kategoriat

Toll

Eteläinen Tullipiiri muisti tänään 4364,22 euron laskulla autoveropäätöksen muodossa. Aika hyvin tuli arvioitua se summa juuri tuollaiseksi etukäteenkin. Hintalähteeksi autolle tuli 13709e, josta annettiin 1500e alennusta ja yleiseksi myyntihinnaksi tulisi 12209e.

Sivu 1

Sivu 1

Sivu 2

Sivu 2

Tähän oli valittu vertailukohdaksi Nettiautosta sama Subaru Forester STI, jonka itsekin ajattelin ennakkoon olevan hyvä vertailtava ja jonka pyyntihinta on 14990e. Kyseinen auto on noin vuoden vanhempi, 10000km enemmän ajettu, sekä 39kW tehokkaampi japaniversio, jossa ohjauslaite on oikealla. En ole vielä päättänyt valitanko päätöksestä, perusteena että kyseinen auto kuitenkin on tehoiltaan niin erilainen (=tekee siitä kalliimman). Kenties se täytyy tehdä, on tässä ilmeisesti 60 päivästä kolmeen vuoteen asti kuitenkin aikaa toimittaa se valitus tulliin.

Sivu 3

Sivu 3

Sivu 4

Sivu 4

Sivu 5

Sivu 5

Löysin myöskin viisi kappaletta (5, siis VIISI) cup holderia. Ne on aivan varmasti laitettu tuonne jonkun amerikkalaisen varustelutason mukaan. Eihän noille mikään muu kansakunta taida juuri käyttöä keksiä, mutta pitääpä nyt kokeilla taas välillä millaista on keittää aamutee mukaan ja juoda sitä 14min työmatkan aikana. Kun nyt kerran on hyvät mahdollisuudet säilytellä sitä kuppia ihan telineessä asti, vau.

Ai niin ja googletin kyseisen auton ensimmäisen omistajan, joka oli yksityinen hammaslääkäri Münchenin tienoilta. Myöskin kun auton laseissa on ollut tarroja, niistä näkyy vesisateisella kelillä mitä niissä on ollut. Etulasissa oli takalasitummennuksien asennusfirman iso mainos joskus. Mutta sitä en vielä ihan tarkkaan tiedä enkä ymmärrä, miksi takalasissa on ollut pitkään 1940-luvulla valmistuneen elokuvan ”Der dieb von Bagdad” -mainostekstit ja joku puhelinnumerokin. Käsittämätöntä, mihin se voi liittyä?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse