Kategoriat

Huomioita

Viime aikoina kun on tullut nyt vähän ajeltua ja totuteltua, olen huomannut mm. seuraavaa:

– Lumisateita saisi tulla vaikka lisääkin, eipä paljon haitannut!
– Opin samalla mitä tarkoittaa käsite ”Subaru-keli”
– Sisätilalämmitin on äärimmäisen mukava keksintö varsinkin silloin kun menee autopaikkanaapurin kanssa samaan aikaan autolle ja lähtee ajamaan samalla kun naapuri alkaa raaputtelemaan jäisiä ikkunoita… Nyt ymmärrän niin täydellisen hyvin ne kaikki lämmitinmainokset ja tiedän sen fiiliksen.
– Itse asiassa ns. ”Saksan kitkoilla” ajaminen ei ole ainakaan toistaiseksi ollut mitenkään erityisen vaikeaa. Peilijäällä se on vähän haasteellisempaa.
– Olin oikeassa siinä, että neliveto on Suomessa ainoa oikea liikkumismuoto
– Winter/hold on kiva nappi ja power-nappulaa en ole uskaltanut vielä kokeilla

Lisäksi kaikki kotimaiset autokaupat tuntuvat mainostavan, miten heidän myymänsä se ja se auto on ”Suomi-auto”. Mitä positiivista siinä oikein on? Ovatko Suomeen rahdatut autot jotenkin merkittävästi parempia kuin muualle maailmaan rahdatut autot? Vähän samoin kuin suomalaiset kasvikset ovat ehdottomasti maailman parhaita? Suomi-auto tuntuu useimmiten tarkoittavan sitä, ettei autoon ole otettu mitään ylimääräisiä lisävarusteita ja sillä on ajeltu vuodet ihanassa suolamössössä. Sekö on nyt sitten erittäin hyvä asia?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse